Over mij

200% gepassioneerd

Ik had een droom…. ik wist alleen niet juist welke.
Zoekend naar datgene dat me echt drijft.
Gelukkig getrouwd, drie geweldige kinderen, omringd door liefdevolle familie en vrienden, een job met toffe collega’s en de juiste balans werk-privé… en toch zoekend naar… God weet wat, mezelf? Mijn drijfveer? Naar waar het echt om draait?

Professioneel iets doen, waarmee ik echt voor iemand een verschil kan maken en waarbij ik mijn eigen talenten en mogelijkheden kan inzetten, dat was mijn ultieme doel.

Mijn pad had twee mogelijkheden: me nestelen in tevredenheid met hetgeen dat voor me lag of verder zoeken naar dat diepgaande verlangen in mezelf.

Ik had voor mezelf eigenlijk geen keuze, het zoekende pad was de enige weg. ik werd getrokken naar mijn drijfveer.

Rationeel ingesteld en tegelijk diepgaand voelen dat een droom waarmaken binnen de mogelijkheden ligt, het was niet altijd gemakkelijk. Ik doorliep mijn pad, volgde diverse cursussen die echt 100% binnen mijn passie lagen, waar ik kennis op deed, maar tegelijk bewuster werd en groeide als mens. Ik voelde dat ik juist zat.

Op mijn weg werd ik ondertussen geconfronteerd met diepgaand verdriet en een geleidelijk afscheid van het leven. Ik werd van heel kort bij en heel intens geconfronteerd met de eindigheid van een jong leven, van iemand met enorme betekenis voor mezelf. Het diepste van mijn wezen werd aangesproken en aangeraakt. Intens verdriet en rouw werden deel van mijn persoonlijk proces. Het was een weg van samen kracht zoeken in groot verdriet, één van betekenis zoeken in het leven, …  Het bracht een onbeschrijfelijke en onomkeerbare verandering in mezelf te weeg.

Ik zocht mijn weg in rouwverwerking. Hoe blijf je staande, hoe plaats je alles, waar haalt een mens kracht,…   en kwam door dit hele verdriet alleen maar dichter bij mezelf en bij mijn drijfveer, bij mijn grootste pure kracht, bij datgene waar ik echt voor wil gaan.

Mensen in hun kracht zetten, bewustwording teweeg brengen en samen op zoek gaan naar de allerbeste en allermooiste versie van jezelf.
Meer dan ooit ben ik overtuigd van de kracht die ligt verscholen in ieder mens.

 

Gevolgde opleidingen

Puur Krachtig

Meer dan ooit ben ik terecht gekomen in mijn passie “mensen helpen in de zoektocht naar zichzelf, naar hun persoonlijk pad”

N

Loopbaancoach

N

Contextuele hulpverlening

N

ACT-opleiding (acceptance and commitment therapy)

N

Mindfulnesscoach

N

Compassietrainer

N

Energetisch massagetherapeut

N

Bachelor sociaal werk

N

FKC-therapeut